NIEUW bij EFSE: LEASE vanaf €0,87 per dag

Professionele horecakeuken binnen handbereik dankzij Eissens FSE

Goed nieuws voor horecaondernemers: investeren in professionele keukenapparatuur hoeft geen rib meer uit je lijf te zijn. Leasen kan al vanaf € 0,87 per dag bij Eissens Food Service Equipment (FSE). Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden en wie weet wordt uw droomkeuken… Lees verder >

Introductie EFSE vaatwasmachines

Eissens FSE introduceert op de Horecava 2017 haar complete nieuwe programma EFSE grootkeukenapparatuur. Een programma bestaande uit kook -en bakapparatuur, heteluchtovens, combi-steamers, koel -en vriesapparatuur, luchtbehandeling en vaatwasmachines. Vooruitlopend op de definitieve lancering van de vaatwasmachines introduceert Eissens FSE alvast een klein assortiment vaatwasmachines bestaande uit 3 glazenspoelmachines, 3 voorladers, 4 doorschuifvaatwasmachines (waarvan 1 met warmte terugwinning), aan -en afvoertafels, kranen en vaatwasmiddel. De vaatwasmachines zijn o.a. onderverdeeld in mechanische, elektronische en digitale uitvoeringen. Leverbaar vanaf 1 november a.s.
Klik hier voor de prijslijst

Per 1 juli 2016 is het energielabel voor professionele koel- en vriesapparatuur verplicht

flyer-nvlg-verplicht-energielabelDe nieuwe Europese Ecodesign-richtlijn schrijft voor dat nieuwe, professionele koelkasten en vriezers per 1 juli 2016 moeten voldoen aan minimale eisen op het gebied van energiezuinigheid. De mate van energiebesparing wordt aangegeven met de letters A tot en met G. Daarbij staat A voor het meest energiezuinige product. In de loop van de tijd worden de eisen verder aangescherpt. Dus energielabel A per 1 juli 2016 en A+++ per 1 juli 2019.

Om eindklanten en/of inkopers te informeren over de komende veranderingen heeft de Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeuken-apparatuur (NVLG) deze voorlichtingsfolder samengesteld. De NVLG vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij 80% van de markt in Nederland.

Download hier de flyer voor meer informatie

Hotel Management Award

Eissens FSE was donderdag 23 juni wederom een van de hoofdsponsoren van het Hotel Management Diner wat in Den-Haag werd gehouden.

Voor het 3e jaar presenteerden wij ons met een eigen stand, tafeldecoraties en boeken. Daarnaast hebben wij een cheque uitgereikt t.w.v. € 500,- aan de Misset Hotel Young Talent Award. Op deze manier konden wij in het belang van onze dealerorganisatie onze producten onder de aandacht brengen. HMD waardecheque 2016